Mega Fortune Gratis

Här kan du spela Mega Fortune gratis och lära dig hur denna spelautomat fungerar. Ta din tid och lär dig funktionerna innan du spelar för riktiga pengar. Håll ögonen öppna efter bonussymbolerna som ser ut som ett lyckohjul. Får du tre bonussymboler så starta Mega Fortune bonusspel där du kan vinna den stora jackpotten om du har tur.

För närvarande så fungerar inte spelet här tyvärr.

Får du tre eller fler scatter symboler så vinner du free spins. Scatter symbolerna ser ut som en champagne flaska. Tänk på att inte heller spela för länge Mega Fortune gratis då en del spelare har lyckats få riktigt stora vinster i gratisläget och det är inte så kul att vinna låtsaspengar.

Det tar ett tag att lära sig hur allt fungerar men det är värt att lägga den tiden här i gratisversionen eftersom du sedan kommer att betydligt roligare när du spelar med riktiga pengar och känner till alla kombinationer och hur man gör för att ta sig till bonusspelet och vinna den stora jackpotten. Det känns även lite tryggare att spela med riktiga pengar när man vet precis vad man är ute efter. Annars trycker man bara och ser vad som händer men har man lärt sig spelet så vet man precis vad man är ute efter.

Har ni några frågor om denna gratisvariant av Mega Fortune så kan ni kontakta oss här så ska vi försöka svara. Detta spel är en exakt kopia på originalet där du kan vinna många miljoner så det är bara att köra och lära dig alla funktioner.